flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Мальцева Олександра Сергійовича, Мальцевої Марини Олександрівни 

12 січня 2024, 11:10

Оголошення про виклик до суду

 

В провадженні Краснопільського районного суду Сумської області знаходиться цивільна справа № 587/1506/23 провадження № 2/578/21/24 за позовною заявою Жук Олександра Олексійовича до Мальцева Олександра Сергійовича, Мальцевої Марини Олександрівни  , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору : Відділ "Служба у справах дітей" Краснопільської селищної ради  про позбавлення батьківських прав .

Справу призначено до  судового засідання на 09 лютого 2024 року об 13 годині 30 хвилин за адресою суду: смт Краснопілля, вул. Вокзальна, 18, Сумської області -  головуючий суддя Басова В.І.

Згідно з частиною одинадцятою статті 128 ЦПК України Краснопільський районний суд Сумської області викликає в судове засідання в якості відповідачів Мальцева Олександра Сергійовича,  зареєстрованого за адресою: с. Рясне вул Новостроївка, буд 38 Сумського району Сумської області та Мальцеву Марину Олександрівну,  зареєстрованої за адресою: смт.Угроїди вул Рясківка, буд 7 кв. 1 Сумського району Сумської області.

В разі неявки відповідачів Мальцева Олександра Сергійовича, Мальцевої Марини Олександрівни  справа буде розглядатись у  їх відсутність за наявними матеріалами в справі.

 

Суддя                                                                       В. І.  Басова