flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Шлик Ганну Якимівну

24 січня 2024, 11:37

 

Оголошення про виклик до суду

 

В провадженні Краснопільського районного суду Сумської області знаходиться цивільна справа № 587/1691/23 провадження № 2/578/39/24 за позовною  заявою першого заступника керівника Сумської окружної прокуратури Максима Колобиліна в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою, здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Головного управління Держгеокадастру у Сумській області  до Шлик Ганни Якимівни, третя особа , яка не заявляє самостійних вимог, на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Зерне" про конфіскацію земельних ділянок.

Справу призначено до судового розгляду на 22 лютого 2024 року об 11 годині 00 хвилин за адресою суду: смт Краснопілля, вул. Вокзальна, 18, Сумської області -  головуючий суддя Басова В.І.

Згідно з частиною одинадцятою статті 128 ЦПК України Краснопільський районний суд Сумської області викликає в судове засідання в якості  відповідача Шлик Ганну Якимівну, адреса Російська Федерація, Тюменська область, Ямало Ненецький район, м. Надим, вул Набережна,46 кв.15 .

В разі неявки відповідача Шлик Ганни Якимівни справа буде розглядатись у  її відсутність за наявними матеріалами в справі.

 

 

            Суддя                                                                        В. І.  Басова