flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Рашевської Олени Геннадіївни

06 лютого 2024, 13:28

Оголошення про виклик до суду

                 

В провадженні Краснопільського районного суду Сумської області знаходиться цивільна справа № 587/1508/23 провадження № 2/578/22/24 за позовною заявою Рашевського Володимира Івановича, Корольової Наталії Олександрівни, Рашевського Романа Володимировича до Рашевської Олени Геннадіївни , яка діє в інтересах дитини Рашевського Веніаміна Романовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору : Краснопільська селищна рада, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Справу призначено до судового розгляду на 20 лютого 2024 року об 10 годині 30 хвилин за адресою суду: смт Краснопілля, вул. Вокзальна, 18, Сумської області -  головуючий суддя Басова В.І.

Згідно з частиною одинадцятою статті 128 ЦПК України Краснопільський районний суд Сумської області викликає в судове засідання в якості відповідача Рашевську Олену Геннадіївну,   останне відоме місце реєстрації  за адресою:  смт. Краснопілля вул Молодіжна, буд 11  Сумського району Сумської області,.

В разі неявки відповідача Рашевської Олени Геннадіївни справа буде розглядатись у  її відсутність за наявними матеріалами в справі.

215487//

 

                Суддя                                                                  В. І.  Басова