flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Федорченко Наталії Юріївни

08 жовтня 2018, 17:03

Оголошення про виклик до суду

 

В провадженні Краснопільського районного суду Сумської області знаходиться цивільна справа  № 578/626/18, провадження  № 2/578/279/18 за позовом Федорченко Віктора Миколайовича, Федорченко Антоніни Михайлівни, Федорченко Сергія Вікторовича до Федорченко Наталії Юріївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Краснопільська селищна рада Краснопільського району Сумської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням. Справу призначено до розгляду на 19 жовтня 2018 року на 11.00 за адресою суду: смт Краснопілля, вул. Вокзальна, 18, Сумської області, головуючий - суддя Косар А.І.

 

Згідно з частиною одинадцятою статті 128 Цивільно-процесуального кодексу України Краснопільський районний суд Сумської області викликає в судове засідання в якості відповідача гр. Федорченко Наталію Юріївну, останнє відоме місце проживання:  м. Суми, вул. Леванєвського, буд. 26, кв 35 Сумської області. В разі неявки відповідача Федорченко Наталії Юріївни справа буде розглянута у його відсутність за наявними матеріалами в справі.

 

Суддя                                                                                                                                      А. І. Косар