flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду гр. Афоніна Сергія Сергійовича

29 жовтня 2018, 16:58

Оголошення про виклик до суду

В провадженні Краснопільського районного суду Сумської області знаходиться цивільна справа  №578/144/18, провадження №2/578/140/18 за позовом Морозової Наталії Вікторівни в інтересах малолітньої дитини Афоніна Дмитра Сергійовича до Афоніна Сергія Сергійовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Краснопільська райдержадміністрація, як орган опіки та піклування про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини. Справу призначено до розгляду на 1 листопада 2018 року на 10 годину 50 хвилин  за адресою суду: смт Краснопілля, вул. Вокзальна, 18, Сумської області, головуючий - суддя Косар А.І.

Згідно з частиною одинадцятою статті 128 ЦПК України Краснопільський районний суд Сумської області викликає в судове засідання в якості відповідача гр. Афоніна Сергія Сергійовича, останнє відоме місце проживання:  с. М-Погорілово, пров. Овражний, буд. 5 Вітовський район Миколаївської області.

В разі неявки відповідача Афоніна Сергія Сергійовича справа буде розглянута у його відсутність за наявними матеріалами в справі.

 

Суддя                                                                                                           А.І. Косар