flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День працівника суду

17 грудня 2012, 09:05

Відзначили День працівника суду

13 та 14 грудня 2012 року відбулися заходи, присвячені Дню працівника суду. На сцені залу районного Палацу культури прозвучали щирі та теплі вітання від голови Краснопільської районної ради Вітушкіна М.В. та голови Краснопільської районної державної адміністрації Кідіменка П.П.

Побажання трудової наснаги, оптимізму, міцного здоров’я та успіхів у праці прозвучали і від керівництва суду на адресу як працівників суду, так і народних засідателів та присяжних Краснопільського районного суду.

Приємними подарунками було відзначено ветеранів суду: суддю у відставці Приймак О.Ф., колишнього консультанта суду Кузнецову Л.В., колишнього секретаря суду Петренко Г.П., колишнього судового виконавця Дячкова А.А. Прозвучали слова вдячності за їх нелегкий труд, що служив незмінною складовою відправлення правосуддя в районі протягом довгих років.

Після цього привітали суддю та працівників апарату суду з відзнаками у вигляді почесних грамот та подяк голова суду Щербина Анатолій Семенович та керівник апарату суду.

Вперше в історії суду відбулося урочисте вручення цінних подарунків та заохочень народним засідателям суду від трудових колективів підприємств, у яких вони працюють, з нагоди їх ще одного професійного свята.

Невеликий самодіяльний концерт допоміг зародити і зберегти в душах надовго атмосферу справжнього свята.

На урочистостях були присутніми представники районної газети «Перемога».