flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Топ-10 помилок при веденні соціальних мереж суду.

00 0000, 00:00

14 квітня 2021 року в режимі онлайн відбулася друга зустріч представників комунікаційних команд судів зі спікером заходу Оленою Єрхан, яка є радником заступника голови Вищої ради правосуддя. Тема зустрічі «Топ-10 помилок при веденні соціальних мереж суду». В даній зустрічі участь взяли учать керівник апарату суду Ірина Ханюкова та заступник керівника апарату суду Олександр Жук.

На зустрічі обговорювалися важливі питання:

  • Як впливають соціальні мережі на довіру громадян до суду?
  • Якою є цільова аудиторія офіційних сторінок суду?
  • Як через соціальні мережі бути "ближче до людей"?

Координатор з питань комунікацій Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи Дмитро Шинкарук коротко розповів про пам’ятки та наголосив на тому, що сторінки суду у соціальних мережах – це офіційні канали комунікації.

 Під час навчання проаналізували безліч лайфхаків ведення соціальних мереж, а також Олена Єрхан поділилася корисними посиланнями, які допоможуть у роботі.

 Також, під час заходу була презентована пам'ятка щодо ведення соціальних мереж суду, розроблена спільно із експертами Українсько-канадського Проєкту підтримки судової реформи (SJRP)

 Метою навчального курсу є удосконалення рівня спілкування з громадськістю у просторі вибухового розвитку онлайн-комунікацій ХХІ сторіччя.  Отож, важливішими стають навички роботи в команді та взаємодії з  людьми у мультикультурному середовищі.

 

 Прес-служба суду