flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем захисників і захисниць України!

29 вересня 2023, 09:09
Шановні наші Захисники і Захисниці!🇺🇦
 
У всі часи Українська земля народжувала людей із незламним духом, що є міцнішим за вогонь і меч.
Сьогодні кожен з нас без перебільшення завдячує своїм життям, життям близьких і рідних вам, наші Захисники та Захисниці України, могутні воїни Добра і Світла.
Незламні, мужні, вольові, непереможні Герої. Ви бороните незалежність та суверенітет та територіальну цілісність України кожної хвилини. З початком повномасштабної війни ви стали на захист України, зламали імперські плани ворога та показали міць і силу українського війська.
Не втомлюймось висловлювати велику пошану та глибоку вдячність нашим воїнам, які стоять на захисті України та її народу. Не забуваємо кожного героя, який пожертвував у важкій боротьбі найдорожчим – власним життям – задля перемоги.
 
Зичимо вам щастя, міцного здоров’я, незламного духу, єдності, оптимізму, а всім захисникам і захисницям якомога скоріше повернутися до своїх родин із Перемогою!
Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім Захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.
 
Шана і слава Захисникам і Захисницям!🇺🇦
Слава Героям, полеглим за мир, свободу та справедливість!🇺🇦
Слава Україні!🇺🇦