flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду взяла участь у спільних зборах суддів

12 лютого 2018, 10:48

09 лютого 2018 року голова Краснопільського районного суду Сумської області Косар Алевтина Іванівна взяла участь у спільних зборах суддів місцевих загальних судів  Сумської області, які відбулися в приміщенні Апеляційного суду Сумської області.

На зборах суддів обирали делегатів на XV з’їзд суддів України, який відбудеться 5-6 березня 2018 року в м. Києві. За його результатами переважну більшість голосів отримали:  суддя Ковпаківського районного суду Сумської області Владислав Костенко, суддя Липоводолинського районного суду Олександр Кузьмінський, суддя Тростянецького районного суду  Віктор Маслов,  суддя Охтирського міськрайонного суду Оксана Олійник та суддя Середино-Будського районного суду Черкас Таміров.

Нагадаємо, делегати на з'їзд суддів України обираються таємним голосуванням на альтернативній основі, при вільному висуненні кандидатур для обрання з числа суддів відповідних судів або суддів у відставці, незалежно від їх місця роботи до виходу у відставку. Делегатами не можуть бути судді, що займають адміністративні посади або ті, хто не здійснюють суддівські повноваження.